Najnovšie recenzie zo sekcie Stavebnice Geomag
- super pre decka
- nic
postupne dokupujem dalsie stavebmice, vhodne pre vsetky vekove kategorie :-)))
- super, deti velmi bavi..
- Vyborna hra
Výborný produkt pre deti
- hračka podporujúca tvorivosť
- osvedčená kvalita značky
Obľúbená hračka pre chlapcov i dievčatá, kúpila som na želanie dcér, zabavia sa nadlhšie, netreba ani farebné výplne. bonus, že dieliky - paličky v noci svietia :-)
zábavná stavebnica pre deti
- perfektná skladačka, večer krásne svieti:))
- žiadne
Geomag skladačky kupujem pravidelne, čím viac skladačiek máte, tým väčšie stavby poskladáte... syn je z nej natešený zakaždým keď dostane nové balenie:))
Geopastelles 60
Pridané: 26. apríla 2015
(naposledy upravené 26. apríla 2015)
Zakúpený v Magnetickysvet.sk
- Prijemne farby, mame aj cisto cervene, s nimi sa uz maly nechce hrat :-)
Perfektna tvoriva hracka pre deti, a super relax pre dospelych, cim viac paliciek tym lepsie, 60tka je malo :-)
- s výrobkom som spokojná,material je vhodný pre deti,ktorý dávajú hračky aj do úst,nepoškriabu sa
- žiadne
pre 10 msačné deti ideálna hračka,dokážu sa zahrať s ňou a skladať,zabaviť na dlho,odporúčam tovar ,ktorý je vhodný pre hravé deti,svieže farby,ktoré deti veľmi lákajú
dobrý
Kids Color 120
Pridané: 10. februára 2015
(naposledy upravené 10. februára 2015)
Zakúpený v MALL.SK
dobry
je to kvalitne
dobra hracka
deti sú veľmi spokojné
- výborna stavebnica
spokojná
- Najlepšie panely, ktoré využívame v geomeagu sú trojuholníky. Tie transparentné sa hodia ku každej farbe, tak ich objednávame najčastejšie
- žiadne
Geomag je super skladačka pre deti aj dospelých, u nás sa zabavia všetcia.
- je to zaujimava hracka
Tato hracka sa mi paci
Kedže ešte nie je vyskúšaný, neviem posúdiť jeho efektivitu. Uvidíme po Vianociach
- Spokojnosť, ale uvidíme po Vianociach :)
zaiaľ som produkt nerozbalila, lebo je to darček pre synovca k Vianociam. Uvidíme jeho reakciu po nich
- skvely napad na stavebnicu
- malo casti v baleni, vela sa s jednou krabicou toho spravit neda
Dobra vec ale malo casti v krabici.
- Výborná kvalita, skutočne očarý deti. Velmy rad sa stým hrajú.
Odporučil by som tým kto na to určite majú lebo cenovo až tak nevyhovuje každým.
Zobrazujem 121 - 140 zo 158 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Ďalšie »